Uw bedrijfsongeval specialist in Groningen
Bel vrijblijvend: 085 - 106 15 97
Home » Aansprakelijkheid
aansprakelijkheid groningen

Aansprakelijkheid bepalen

Woont u in Groningen en bent u betrokken geweest bij een werkongeval? Natuurlijk moet een werkgever ervoor zorgen dat een werknemer zijn werkzaamheden zo veilig mogelijk kan uitoefenen. De aansprakelijkheid voor een ongeval op de werkplek ligt echter niet altijd bij de werkgever. Zeker niet wanneer ze er alles aan heeft gedaan om het ongeval te voorkomen.

Schakel professionele hulp in

Aansprakelijkheid bepalen is niet altijd even makkelijk. Daarom doet u er goed aan om een specialist uit Groningen in te schakelen die u kan helpen met de juridische afwikkeling.

Bij wie ligt de aansprakelijkheid?

Woont u in de regio Groningen en wilt u weten wie in uw specifieke situatie aan te spreken is voor de aansprakelijkheid? We realiseren ons dat het altijd vervelend is om uw werkgever aansprakelijk te moeten stellen voor de door u geleden schade. Vergeet hierbij echter niet dat uw werkgever hiervoor een aansprakelijkheidsverzekering heeft afgesloten. Het is deze verzekering, die uw schade in behandeling zal nemen en u ook schadeloos zal stellen. Woont u in Groningen of in de omgeving van Groningen en heeft u een letselschade expert nodig? Neem dan vandaag nog contact op met uw specialist voor het afhandelen van uw bedrijfsongeval in Groningen. We zijn u graag van dienst!