Uw bedrijfsongeval specialist in Groningen
Bel vrijblijvend: 085 - 106 15 97
Home » Bewijslast
bewijslast groningen

Bewijslast bij een arbeidsongeval

Voor het aansprakelijk kunnen stellen van een andere partij is een zekere mate van bewijslast nodig. De regels omtrent de bewijslast betekenen dat de werknemer moet stellen en bewijzen dat hij schade heeft geleden en dat er een verband bestaat tussen zijn schade en de uitoefening van zijn werkzaamheden.

Bewijslast verzamelen

Wij kunnen u in Groningen en in de omgeving van Groningen uiteraard helpen bij het verzamelen en opstellen van de bewijslast. Door onze jarenlange ervaring in de regio Groningen met het aanvoeren van bewijslast bij bedrijfsongevallen, kunnen we u adequaat en doortastend van dienst zijn.

Wat doen wij met de bewijslast?

De bewijslast die wij samen met u hebben verzameld gebruiken wij in onze onderhandeling met de verzekeraar van de aansprakelijke partij. Meestal kan het op die manier ook worden opgelost. Soms zal het echter nodig zijn om de gang naar de rechter te maken. Ook daarbij kunnen we u van dienst zijn in de regio Groningen. Letselschade procedures vereisen een hoge mate van specialisme. Daarom is in de wet opgenomen dat de kosten van rechtsbijstand vergoed dienen te worden door de aansprakelijke partij. De stap naar inschakeling van een expert hoeft u dus niets te kosten! Neem dus contact op met een van onze specialisten bij een bedrijfsongeval in Groningen .